Botó Contacta amb Badaweb

Les dietes de primavera a l'ordre del dia

Publicada: 03.04.2006Secció: Salut

Amb l’arribada de la primavera i l’augment de les temperatures és el moment de canviar el fons de l’armari. I per molts és el moment de començar un règim per estar apunt per l’estiu. Els nutricionistes desaconsellen les anomenades “dietes miracle”, que fan recuperar el pes que es perd en pocs dies. Les consultes dels metges especialistes noten aquests dies un increment del nombre de pacients amb ganes de perdre pes. A l’hora de seure a la taula, els dietistes aconsellen evitar els greixos i optar per les coccions a la planxa. Les salses, els olis i l’alcohol tampoc es recomanen en els règims. La pèrdua de pes ha de ser progressiva, per la qual cosa no es recomanen les anomenades “dietes miracle”.



Aprofitant les bones temperatures també és un bon moment per practicar exercici a l’aire lliure. La seva pràctica moderada ens ajudarà i molt si volem obtenir resultats quan pugem a la balança.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat