Botó Contacta amb Badaweb

Tres exposicions al Museu de Badalona

Publicada: 31.03.2006Secció: Exposicions

Aquests dies el Museu de Badalona acollirà tres exposicions i la presentació d’un llibre. Es tracta de quatre activitats vinculades a la immigració i el moviment veïnal que van tenir lloc a Catalunya i Badalona durant la segona meitat del segle vint. Aquest dimecres s’han inaugurat les exposicions “D’immigrants a ciutadans” i “Paco Candel fa 80 anys”.

Explicar els processos migratoris del segle vint i posar de manifest les seves semblances amb els actuals. Aquest és l’objectiu de D’immigrants A Ciutadans, una exposició coproduïda pel Museu d’Història de la Immigració de Sant Adrià del Besòs, La Universitat Autònoma de Barcelona i la Diputació de Barcelona. L’exposició vol subratllar el passat comú dels catalans com a immigrants vinguts d’arreu.



Simultàniament, el Museu de Badalona acull l’exposició Paco Candel fa 80 anys. La mostra recull un seguit de fotografies i treballs d’aquest escriptor i activista, que va centrar bona part dels seus estudis en la immigració. Amb exposicions com aquestes, el Museu aposta per una línia de treball dedicada a recuperar la memòria recent.



Precisament Paco Candel és l’autor del pròleg del llibre que es presentarà dimarts 4 d’abril al Museu de Badalona. Es tracta d’un treball sobre la immigració a la ciutat, sobretot la dels anys 60.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat