Botó Contacta amb Badaweb

Les al·lèrgies primaverals ja es comencen a fer notar

Publicada: 31.03.2006Secció: Salut

L’augment de les temperatures i l’aparició de les primeres flors són un simptoma evident que hem entrat a la primavera. És en aquesta estació quan s’aguditzen, però, els brots al.lèrgics. Després d’un hivern amb fortes pluges es preveu que hi hagi més polen i per tant podrien augmentar els quadres de rinitis i asma entre els malalts.

De fet, els al.lèrgics al pol.len dels xiprers i avellaners ja fa dies que han començat a notar uns símptomes que ara afecten més als al.lèrgics al polen de plataners i gramínies.

El test cutànic permet conèixer quines són aquelles substàncies que provoca alèrgia al pacient. Actualment el 15% de la població té al.lèrgia al polen. Un percentatge que segons els especialistes anirà en augment en el futur al tractar-se d’una malaltia genètica que es pot desenvolupar en qualsevol etapa de la vida.



Els experts recomanen a les persones al.lèrgiques que evitin el contacte amb els arbres o plantes i que no surtin a passejar els dies de vent o clima sec.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat