Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El voltant de l’illa de Can Fradera comptarà amb comerços de petit format a les plantes baixes

El voltant de l’illa de Can Fradera comptarà amb comerços de petit format a les plantes baixes

Publicada: 31.03.2006Secció: Urbanisme

El projecte, aprovat inicialment al ple municipal, contempla edificis de planta baixa més sis plantes i modifica l’anterior planejament urbanístic de planta baixa més quatre. Aquesta actuació afecta les famílies que viuen al carrer de la Creu i al d’Anselm Clavé.

Segons el regidor de Serveis al Territori, Francesc López Guardiola, l’operació urbanística permetrà construir zones d’aparcament sota els immobles i sobretot obrir nous petits comerços al centre de la ciutat. D’aquesta manera, segons el regidor, es complementa l’oferta del Corte Inglés que es construirà a Can Llamas.



Guardiola ha volgut puntualitzar que no s’enderrocarà la casa de cap veí sense el permís del seu propietari. La regidoria ja s’ha posat en contacte amb l’associació de Veïns i la Federació de Comerciants del Centre.

Durant la sessió del ple municipal, Convergència i Unió, el seu president Ferran Falcó denuncia que s’estan emparaulant pisos nous quan l’operació, diu el líder nacionalista, no està aprovada. Nacionalistes i populars es van abstenir.



L’associació de veïns del centre ha reaccionat de forma molt crítica a la possibilitat que es construeixin edificis de set pisos a l’entorn de l’illa Fradera. Referent a les acusacions de Ferran Falcó al darrer ple de la possibilitat que algunes empreses ja s’estiguin ofertant planta baixa més sis a la zona, el president de l’entitat veïnal, Jaume Oliveras, ha expressat a Ràdio Ciutat el seu malestar davant aquesta possibilitat. Oliveras tem que darrera aquesta possibilitat hi hagi algun tipus d’acord. Alhora que també ha criticat la rapidesa de la modificació del Pla General Metropolità quan encara no se sap el futur de la plaça. Per l’Associació de Veïns del Centre edfificar tant amunt ofegaria als edificis de la segona corona de l’illa Fradera. L’entitat veïnal treballarà conjuntament amb l’Associació de Veïns de Coll i Pujol per aportar alternatives a Can Fradera.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat