Botó Contacta amb Badaweb

Les primeres obres de millora del barri de Dalt la Vila comencen a veure la llum

Publicada: 31.03.2006Secció: Urbanisme

L’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya signaran un conveni per executar les obres d’urbanització de les places de la Constitució i de la Font. El pressupost previst és de 360.000 euros, finançats a parts igual entre el consistori i l’Institut Català del Sòl, depenent del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. El regidor del districte 1, Josep Duran, ha assegurat a Ràdio Ciutat de Badalona que aquestes obres marcaran l’estil d’urbanització de tot el barri.



Duran ha assegurat que els tràmits per impulsar la rehabilitació del barri segueixen el seu ritme i que el proper pas serà arribar a un acord sobre els esgrafiats del carrer Pujol. El Regidor també ha afirmat que la inversió privada al barri de Dalt la vila és difícil. Ha recordat, però, el cas de l’espai Sargantana, com a exemple de confiança en la zona per part del sector privat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat