Botó Contacta amb Badaweb

El barri del Centre de Badalona és la zona de la ciutat on més s’estafa la gent gran

Publicada: 27.03.2006Secció: Successos

El barri del Centre de Badalona és la zona de la ciutat on més s’estafa la gent gran quan es dirigeixen al banc a treure els diners de la pensió. Segons els Mossos d’Esquadra, aquesta és una estafa habitual dels lladres, que aprofiten els dijous per realitzar els furts perquè és el dia en què les persones jubilades cobren la paga. Es dóna el fet que al centre és on més s’acumulen els bancs i les caixes d’estalvi.

En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra tenen en funcionament el dispositiu Jornal per vigilar aquest tipus de delictes.

Santana explica que la gent gran també ha d’estar alerta amb les conegudes com “estafes de l’estampeta” o del tocomocho. Normalment una persona que simula ser discapacitada mental diu tenir un sobre ple de cromos que en realitat són diners. Un altre estafador, que fa de ganxo, convenç la víctima de comprar-li a mitges tot el sobre per una quantitat menor al que hi ha dins. L’estafa es descobreix quan en obrir el sobre es comprova que és ple de retalls de diari.

El Mossos aconsellen notificar sempre qualsevol estafa d’aquest tipus a 088 perquè els Mossos puguin iniciar una investigació i puguin conèixer en quines zones es donen aquests delictes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat