Botó Contacta amb Badaweb

El parc Can Solei-Ca l’Arnús tindrà tres usos força diferenciats

Publicada: 27.03.2006Secció: Urbanisme

L’actual Parc de Can Solei, separat ara per un mur de Ca l’Arnús serà el gran protagonista de l’espai de lleure intensiu. Segons el pla d’usos, la zona actual de Can Solei es dedicarà a activitats esportives i jocs infantils. La casa dels Coma Cros, actual edifici de l’escola Artur Martorell, es podria dedicar, segons el pla d’usos, bé a equipament per entitats no lucratives, bé a restaurant.



Al parc de Can Solei-Ca l’Arnús hi haurà una zona molt més tranquil.la, dedicada al passeig i a la visita d’elements històrics. Així, la casa pairal esdevindrà casa museu, un element emblemàtic per explicar el procés d’industrialització de Catalunya i el paper de Badalona en aquest impuls polític, financer i empresarial liderat per la burgesia catalana. Allà s’hi podran fer exposicions, però també recepcions oficials, casaments civils o activitats de l’escola de natura.



En l’espai de lleure sedentari es troba també la casa on va viure Agnès Arnús i el jardí romàntic, un indret d’interès paisatgístic i botànic. També hi és la glorieta on, segons el pla d’usos, s’hi podrien fer activitats culturals, musicals o educatives. Aquest circuit històric del parc es completa amb el castell del jardí romàntic, la torre del rellotje i el dipòsit d’aigua.



Finalment, a la banda que recorre la riera de Canyadó es troba l’àmbit de producció hortícola. Serà un espai de conreus i de passeig. Comptarà, a més, amb un mercat, un espai d’intercanvi, exposició i compravenda dels productes hortícoles i de llavors obtinguts al mateix parc. El mercat estarà, segons els plànols del Pla d’Usos, molt a prop del passeig dels Plàtans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat