Botó Contacta amb Badaweb

Badalona disposarà d’un Centre de Salut Mental

Publicada: 24.03.2006Secció: Salut

Badalona disposarà d’un Centre de Salut mental que el departament de Benestar i Família, depenent de la Generalitat, té previst construir per abarcar la zona del barcelonès nord. El nou equipament s’emmarca dins el pla d’actuacions del projecte Badalona Sud.

L’antiga guarderia del barri de Sant Roc, abandonada des de fa 4 anys, acollirà properament el primer Centre de Salut mental de la comarca.

La Generalitat està repartint els centres de nova creació, de manera que a part del de Badalona, se’n crearàn dos més a Barcelona i un a l’Hospitalet de Llobregat.

El Secretari general de benestar i família ha assegurat que la funció del consorci és trobar la millor forma de treballar de manera conjunta entre les administracions públiques i les entitats del barri.



El Consorci badalona Sud ha estat aprovat pel govern i properament sortirà publicat al DOGC. La setmana vinent està prevista una reunió entre Generalitat i Ajuntament on s’acabaran de tancar temes com la gerència del Consorci i es buscarà la data pel Plenari, on es definiràn els pressupostos i calendaris d’actuacions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat