Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • L’Ajuntament de Badalona ha d'indemnitzar amb quasi 20.000 euros la mare d’un noi mort en un accident de trànsit a la carretera de Can Ruti

L’Ajuntament de Badalona ha d'indemnitzar amb quasi 20.000 euros la mare d’un noi mort en un accident de trànsit a la carretera de Can Ruti

Publicada: 24.03.2006Secció: Successos

El jutjat de Barcelona ha condemnat l’Ajuntament de Badalona a indemnitzar amb quasi 20.000 euros la mare d’un noi mort en un accident de trànsit a la carretera de Can Ruti l’any 2002. El jove de Santa Coloma, que anava sense cinturó, va sortir de la via i va caure al barranc.

Segons el diari El Punt, el jutge ha considerat que tot i que la víctima circulava en excés de velocitat, la carretera no estava ben senyalitzada i les tanques de protecció estaven trencades. A la sentència del magistrat, s’assegura que el revolt era d’especial perillositat que necessitava d’una senyalització vertical i que s’hauria de reduir la velocitat màxima permesa fins als 40 km per hora. L’Ajuntament ha acceptat la sentència que ha passat per la junta de govern local.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat