Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Les infermeres de Can Ruti es manifesten per reclamar que tots els treballadors tinguin onze dies de festa a l’any

Les infermeres de Can Ruti es manifesten per reclamar que tots els treballadors tinguin onze dies de festa a l’any

Publicada: 22.03.2006Secció: Salut

El personal del torn de nit d’infermera de l’hospital Germans Trias i Pujol ha iniciat un seguit de concentracions als matins, en finalitzar el torn, per reclamar que tots els treballadors tinguin onze dies de festa a l’any. Segons el sindicat CATAC-CTS els nous professionals que s’incorporen ara al torn de nit o els que ho fan arran d’un canvi d’horari no tenen onze festius a l’any, sinó la meitat o menys.



La plantilla d’infermeria de l’Hospital Germans Trias compta amb 400 professionals, dels quals a 140 els afecta la reducció de dies festius. Segons un pacte signat el 2002 per 2 de 5 sindicats del sector els infermers i infermeres han de fet 1440 hores annuals. Segons CATAC, el sindicat Comissions Obreres havia guanyat un judici per tal que el nombre d’hores es reduís i el cas és que, segons CATAC, el nombre d’hores que es treballa als hospitals catalans és de 1400 hores, amb onze dies de festa. El sindicat demana un tracte homogeni per tots els treballadors. Les concentracions dels infermers i infermeres no tenen, segons el sindicat, cap mena de repercussió en l’atenció als malalts, ja que es produeixen fora de les hores de feina.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat