Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • La Pau i Llefià seran l’escenari de la primera intervenció important de la Llei de Barris impulsada per l’Ajuntament i la Generalitat

La Pau i Llefià seran l’escenari de la primera intervenció important de la Llei de Barris impulsada per l’Ajuntament i la Generalitat

Publicada: 22.03.2006Secció: Urbanisme

La Pau i Llefià seran l’escenari de la primera intervenció important de la Llei de Barris impulsada per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. Les obres comportaran una dignificació de l’espai urbà de la zona. És a dir, la supressió de barreres arquitectòniques, la millora de l’enllumenat i la renovació del paviment, entre altres. Segons el regidor de l’Àmbit de Serveis al Territori, Francesc López Guardiola, es vol prioritzar els vianants per sobre dels vehicles.



Els treballs costen tres milions i mig d’euros provinents de la Llei de Barris. Més concretament, a Llefià s’actuarà a la zona dels Planetes en una superfície de 4.500 metres quadrats. L’actuació més important, però, serà a Sant Joan de Llefià i suma un total de 21.000 metres quadrats. López Guardiola ha precisat quins carrers es veuran beneficiats en aquest barri. Segons el regidor, el procés de licitació de les obres ja ha començat i d’aquí a un mes i mig podrien iniciar-se. Davant la urbanització d’aquests 16 carrers, Guardiola ha explicat que el més important és poder garantir la vida quotidiana dels veïns amb les obres.

Paral·lelament, l’Ajuntament treballa en operacions més complexes com l’ampliació del carrer Listz i la històrica obertura del carrer Jaén, que enllaçarà amb Lepant i Circumval·lació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat