Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El soterrament de la via del tren i de l’autopista C-31 podria ser una realitat a llarg termini

El soterrament de la via del tren i de l’autopista C-31 podria ser una realitat a llarg termini

Publicada: 21.03.2006Secció: Urbanisme

De fet, ja s’han començat els tràmits perquè el Govern Català pugui estudiar les dues propostes. Així s’ha anunciat en el darrer Consell del Fòrum de Municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs, Montgat i Tiana. El soterrament de la via del tren suposaria també un desplaçament d’aquesta cap a l’interior, fent-la passar pel centre de Sant Adrià i apropanta-la així a Santa Coloma de Gramanet. L’alcaldessa de Badalona, Maite Arquè, valorava el fet que la Generalitat estudiï definitivament el projecte.

Així mateix, la Generalitat ha demanat un estudi sobre la viabilitat del soterrament de la C-31. Sobre aquest estudi es debatrà desprès la possibilitat de realitzar aquesta operació. Per altra banda ja hi ha data per l’arribada del tramvia a Badalona. El proper més de setembre la línia T-5 arribarà fins l’estació de Besòs i al març de 2007, a Badalona. A més, està previst que amb la unificació amb la T-6 a través de la Rambla de la Mina, es creï una línia entre Badalona i Sant Adrià del Besòs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat