Botó Contacta amb Badaweb

Un jove hospitalitzat de resultes d'un intent de robatori

Publicada: 21.03.2006Secció: Successos

Un jove de 16 anys ha estat hospitalitzat aquest passat vespre de resultes d’un intent de robatori que es produïa a quarts de 9 al carrer de Mar de Badalona.

Segons fonts policials, un grup de joves d’entre 15 i 16 anys han intentat robar a un altre grup de joves de la mateixa edat. El resultat d’aquesta temptativa ha estat una baralla que molts veïns de la ciutat han pogut precenciar al ben mig del carrer de Mar.

Un d’aquests veïns ha alertat la policia, que immediatament s’ha personat amb 3 patrulles de la guàrdia urbana i tres de mossos d’esquadra. Aquests han pogut detenir dos joves que pressumptament havien intentat robar. La detenció s’ha dut a terme a l’estació de la RENFE quan els joves intentaven marxar a Barcelona.

De moment la policia desconeix si hi havia més agressors. El tema resta a l’espera de l’informe policial que haurà d’incloure la denúncia del jove agredit, un cop la formalitzin el seus pares, ja que l’agredit és menor d’edat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat