Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La guàrdia urbana de Badalona investiga un atropellament mortal i sol·licita la col·laboració ciutadana

La guàrdia urbana de Badalona investiga un atropellament mortal i sol·licita la col·laboració ciutadana

Publicada: 17.03.2006Secció: Successos

La guàrdia urbana de Badalona investiga un atropellament mortal i sol·licita la col·laboració ciutadana per identificar les persones implicades en l’atropellament. Els fets van passar al carrer de Via Augusta, davant el número 24 el passat diumenge dia 12 de març a 2/4 de 9 del vespre.



Va ser un accident en el qual es van veure implicada una moto de gran cilindrada, suposadament de la marca honda, que es va donar a la fuga sense socòrrer al ferit que havia atropellat quan aquest intentava creuar. Segons fonts municipal la moto tindria probablement part del carenat davanter de color groc.

Segons el que ha pogut saber Guàrdia Urbana, el vianant, veí del barri de Dalt la Vila i de 85 anys, intentava creuar la via Augusta, des del costat mar cap al costat muntanya, molt a prop de la intersecció amb el carrer Jaume Borràs. Per motius que es desconeixen, va ser atropellat per una moto ocupada per 2 persones que duien cascs integrals i que van continuar la marxa sense socòrrer la víctima.

El ferit va ser atès pel personal sanitari de l’hospital Municipal i el van traslladar a l’hospital Germans Trias i Pujol, on finalment va morir aquest dimarts dia 14 a causa dels politraumatismes soferts.

Tot i que la guàrdia urbana va intervenir de primera instància, no compta amb testimonis suficients per determinar la identitat del conductor i acompanyant de la moto implicada en l’atropellament.

Es demana que qualsevol persona que pugui aportar alguna dada al respecte truqui al 092 o es posi en contate amb el gabinet d’atestats.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat