Botó Contacta amb Badaweb

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya dona veu a les dones immigrants

Publicada: 16.03.2006Secció: Exposicions

La migració femenina representava l’any 2005 més del 50 per cent de la migració a Catalunya. Partint de la importància d’aquest percentatge, el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya dona veu a les dones immigrants en l’exposició que s’inaugura demà dijous –16 de març-. Sota el títol “Viatjant vides, creant móns. L’experiència i l’obra de la migració femenina a Catalunya”, el museu adrianenc mostra els testimonis de dones immigrants i les seves obres artístiques.



L’exposició està comissariada per Remei Sipi, presidenta de la Federació d’Associacions de Guineans de Catalunya. A la inauguració hi assistiran l’alcalde de Sant Adrià, Jesús Maria Canga, el regidor de Cultura de l’Hospitalet de Llobregat, Mario Sanz i el president de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz Novella.



La mostra “Viatjant vides, creant móns” es pot visitar al Museu d’Història de la Immigració del 16 de març al 31 de maig.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat