Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La guàrdia urbana de Badalona ha obert una oficina d’atenció ciutadana al barri de Sant Roc

La guàrdia urbana de Badalona ha obert una oficina d’atenció ciutadana al barri de Sant Roc

Publicada: 02.03.2006Secció: Seguretat

És una de les primeres accions visibles que es deriva de l’aprovació al ple de l’ajuntament del Consorci Badalona Sud. Els agents assignats a aquest servei cobriran les demandes del districte sisè, és a dir, els barris de Sant Roc, Congrés, Artigues i El Remei.



Aquesta nova unitat de guàrdia urbana està establerta a les oficines del districte, sobre el mercat de Sant Roc, amb un objectiu clar, la proximitat al ciutadà. Una trentena d’agents de la guàrdia urbana tenen assignada en l’actualitat la zona de Badalona que comprèn els districtes sisè i setè. La nova unitat està oberta a tots els ciutadans que hi vulguin fer consultes o queixes i garantirà una situació tranquil.la en una zona on alguns veïns han denunciat actes incívics.



Les oficines d’aquesta nova unitat que la guàrdia urbana té a Sant Roc estan obertes de 9 del matí a dos quarts de dues i de quatre de la tarda a dos quarts de nou de la nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat