Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Can Ruti rep el premi anual del Grup de treball d’insuficiència cardíaca de la Societat Espanyola de Medicina Interna

Can Ruti rep el premi anual del Grup de treball d’insuficiència cardíaca de la Societat Espanyola de Medicina Interna

Publicada: 28.02.2006Secció: Salut

L’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Can Ruti, ha rebut el premi anual del Grup de treball d’insuficiència cardíaca de la Societat Espanyola de Medicina Interna. El reconeixement arriba pels articles publicats durant l’any 2005 en aquesta matèria a la unitat de Can Ruti.

Els especialistes del centre badaloní han publicat cinc articles en diverses revistes especialitzades a Espanya i Europa. Els treballs han analitzat les diferències entre edat i sexe pel que fa la fragilitat en malalts amb insuficiència cardíaca, a més de la relació entre aquesta patologia i la diabetis, i l’educació sanitària en l’àmbit de la infermeria, entre d’altres.

La unitat d’insuficiència cardíaca funciona a Can Ruti des del 2001 de manera multidisciplinar. A més d’un cardiòleg, hi treballen un geriatre, un metge de família i un rehabilitador, un psiquiatre i un internista.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat