Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Badalona compta amb més d’una desena d‘ambulàncies per donar servei a totes les urgències

Badalona compta amb més d’una desena d‘ambulàncies per donar servei a totes les urgències

Publicada: 27.02.2006Secció: Salut

Sovint, aquesta flota està ocupada i per tant l’usuari ha d’esperar certa estona. Doncs bé, a partir de l’estiu, el nombre de vehicles s’ampliarà, amb la qual cosa es preveu que el temps d’espera d’aquest transport sanitari es redueixi. Aquestes tres ambulàncies són de reforç, són les anomenades estacionals i s’utilitzen en aquells períodes de més demanda, que solen coincidir amb els cicles de grip als mesos d’hivern.

Amb el projecte que ara tira endavant la Generalitat s’incrementarà la disponibilitat d’ambulàncies. Segons el departament de Salut de la Generalitat, el nombre de vehicles a tot el territori català passarà a ser de 1.100, és a dir 400 més.

I és que un dels objectius que persegueix la Generalitat amb aquesta inversió és el d’aconseguir que en un 92 per cent de les urgències diürnes i en un 88 per cent de les nocturnes l’ambulància arribi en menys de 10 minuts. Actualment, el temps mitjà d’espera és de 20 minuts. Temps aquest que se supera quant el servei s’ha de fer en certes zones rurals de Girona o Tarragona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat