Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Can Ruti se situa entre els 6 primers hospitals de Catalunya pel que fa a la qualitat i la quantitat de la seva recerca

Can Ruti se situa entre els 6 primers hospitals de Catalunya pel que fa a la qualitat i la quantitat de la seva recerca

Publicada: 27.02.2006Secció: Salut

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol se situa entre els 6 primers hospitals de Catalunya pel que fa a la qualitat i la quantitat de la seva recerca. Pel que fa a la importància que reben els treballs publicats pels investigadors en revistes científiques, els doctors de Can Ruti ocupen el segon lloc de tot l’estat espanyol. Segons el Doctor Científic de l’hospital i catedràtic d’imiologia de la UAB, Ricardo Pujol, la inauguració de l’Institut de recerca biomèdica dignifica en gran mesura part de tot aquest reconeixement dins la comunitat mèdica catalana i espanyola.

L’edifici dedicat a la recerca biomèdica, l’antiga escola Julià Minguell, és actualment 3 vegades més gran de l’espai que ocupaven els laboratoris de recerca a dins del centre hospitalari i compta amb els avenços tecnològics més punters.

Les obres d’adequació han suposat una inversió de 4 milions d’euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat