Botó Contacta amb Badaweb

L'àrea de Medi Ambient proposa diverses activitats per gaudir de la Serra de Marina

Publicada: 22.02.2006Secció: Medi Ambient

Aprendre a llegir el cel, observar els rat-penats o descobrir les fonts de la Serra de Marina. Són només algunes de les activitats que proposa per la primavera i l’estiu l’Àmbit de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona. I si us sentiu tan lligats a la muntanya que us agradaria tenir-ne cura d’un tros com si fos vostra, Medi Ambient proposa adoptar un torrent.



L’agenda per descobrir la Serra de Marina ofereix cada dissabte la possibilitat de respondre a una inquietud, com conèixer les flors, els ocells, les papallones o els ratpenats que hi ha a la muntanya més propera a Badalona. Hi haurà també una nit per observar els estels.



Amb la voluntat de recuperar el bosc Medi Ambient proposa passar un matí de diumenge al mes a la Serra ajudant a crèixer els arbres que es planten cada any. És més, als incondicionals de la natura se’ls ofereix la possibilitat d’adoptar un tram del torrent de la Vall de Pomar. Dues famílies s’han compromès ja a tenir cura d’un petit tros de muntanya tot l’any. Una altra de les maneres d’establir un lligam amb l’entorn natural és el voluntariat ambiental, en el que participen ja prop d’una trentena de persones.



L’Agenda d’activitats de la Serra de Marina es completa amb sortides per conèixer les fonts i itineraris guiats pel Torrent de l’Amigó, la vall de Betlem i la de Pomar i per camins que van a parar a ermites.



Totes aquestes activitats tenen lloc el diumenges des d’aquest mes fins al juliol.

Per participar-hi cal inscriure’s amb antelació trucant a l’Àmbit de Medi Ambient i Sostenibilitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat