Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • La Rotllana i una ONG bosniana comença a treballar en un projecte d'ajuda als infants víctimes de la guerra

La Rotllana i una ONG bosniana comença a treballar en un projecte d'ajuda als infants víctimes de la guerra

Publicada: 21.02.2006Secció: Societat

L’associació juvenil La Rotllana començarà a treballar en un projecte conjunt amb una ONG bòsnia dedicada a ajudar els infants víctimes de la guerra i fomentar el desenvolupament socioeconòmic del país mitjançant l’educació. El primer contacte a Badalona ha estat la trobada entre l’alcaldessa, Maite Arqué, i l’exgeneral serbi Jovan Divjak, fundador de l’entitat.

Divjak va ser general de l’exèrcit federal iuoguslau i va desertar per defensar la ciutat de Saraievo de les tropes federades. Un cop finalitzada la guerra va ser nomenat general de l’exèrcit de la Federació Bòsnia. Aquest exmilitar participarà també en la conferència organitzada per l’associació La Rotllana i que porta per títol “Per què Europa ha oblidat Bòsnia”. La Rotllana vol així apropar la situació de posguerra que es viu als balcans als més joves. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc avui a les set de la tarda a la sala d’assaigs del Teatre Zorrilla.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat