Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Guàrdia Civil alerta sobre la presumpta estafa relacionada amb la celebració d’un fals concert que s’hauria de celebrar a Sitges

La Guàrdia Civil alerta sobre la presumpta estafa relacionada amb la celebració d’un fals concert que s’hauria de celebrar a Sitges

Publicada: 20.02.2006Secció: Successos

Algunes de les entrades d’aquest concert, on es preveu l’actuació de les artistes internacionals Mariah Carey i Britney Spears, es podrien haver venut a Badalona.

El cartell anuncia l’actuació d’aquestes dues cantants el proper 26 de febrer, diumenge de Carnaval, a l’Auditori de l’Hotel Melià de Sitges. Segons les investigacions realitzades per la Guàrdia Civil, s’ha pogut constatar que l’hotel no ha rebut cap reserva del seu auditori per cap concert, i que tant Britney Spears com Mariah Carey no tenen previst viatjar a l’estat espanyol properament.

La Guàrdia Civil sol·licita a totes aquelles persones que hagin estat víctimes d’aquesta estafa, en comprar entrades per a un concert que no es farà, que presentin la corresponent denúncia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat