Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Els treballadors de Can Ruti demanen un increment de personal per disminuir l'espera a urgències

Els treballadors de Can Ruti demanen un increment de personal per disminuir l'espera a urgències

Publicada: 16.02.2006Secció: Salut

Els treballadors de L’Hospital Germans Trias i Pujol demanen un increment del personal sanitari per evitar així els temps d’espera a les urgències. Segons el sindicat del centre, CATAC, els minuts d’espera a les urgències són el principal motiu de les agressions i els insults als empleats de l’hospital.

Els treballadors de Can Ruti creuen que el nombre de pacients del centre ha augmentat molt però en canvi els empleats no han crescut de la mateixa manera. Opinen que això provoca més temps d’espera per als pacients que, amb la tensió del moment, acaben provocant enfrontaments amb el personal. Al marge de l’augment d’empleats, des del sindicat de treballadors, CATAC, es demana també un augment de la seguretat, ja que diuen que només n’hi ha dos durant el torn de nit.



Per la seva banda, el gerent de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Enric Argelaguès, ha reconegut que es produeixen situacions d’enfrontament entre pacients i empleats a causa del temps d’espera. Segons Argelaguès, però, s’han multiplicat per cinc els cursos de formació al personal i també el sistema de videocàmeres s’ha perfeccionat. A més, en els darrers anys s’ha reduït el temps d’espera. En qualsevol cas, la gerència de l’hospital està estudiant la possibilitat d’augmentar en un agent el cos de seguretat durant els torns de nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat