Botó Contacta amb Badaweb

Torna, un any més, la Festa del Bosc a Badalona

Publicada: 09.02.2006Secció: Medi Ambient

Un arbre, durant els seus vint anys de vida produeix 28 mil metres cúbics d’oxigen, o el que és el mateix, el que necessita una persona per respirar durant vuitanta anys. Dades com aquestes han servit per presentar la Festa del Bosc, que un any més organitza l’ajuntament de la ciutat a Can Ruti. Es tracta d’una celebració festiva per recuperar la muntanya amb els arbres que hi plantin els ciutadans.



A partir d’una acció com aquesta, plantar un arbre, s’espera que la Serra de Marina compti enguany amb dos mil espècies més. Els arbres es plantaran el proper diumenge en finques municipals de la Vall de Pomar. Dels prop de dos mil exemplars que es plantaran hi haurà alzines i alzines sureres que serviran per reforestar les vessants assolellades de la muntanya. Des de fa un any, i arran de l’èxit de participants, l’ajuntament ha apostat per recuperar rieres, abans envaïdes per les canyes.



Les rieres es recuperaran amb roures, àlbers, pollancres i freixes, entre d’altres espècies. La Festa del Bosc estarà amanida amb jocs per menuts i grans, un esmorzar, una passejada organitzada pel Torrent de l’Amigó i un taller de música feta amb canyes i branques.



El punt de trobada serà, a partir de dos quarts d’onze, el berenador de Can Ruti. Els participants que hi arribin en transport públic podran fer-ho de franc amb un bitllet d’autobús que poden anar a buscar ja a la regidoria de Medi Ambient, al carrer Ignasi Iglesias.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat