Botó Contacta amb Badaweb

Bernat exposa a la Sala A.Punt

Publicada: 31.01.2006Secció: Exposicions

A la Sala cultural A punt del carrer Sant Pere de Badalona s’hi està fent una exposició de pintures de Bernat Fuertes, conegut artísticament com Bernat. En la mostra, l’autor segueix investigant en les seves línies habituals, tot i que en les darreres obres hi introdueix de forma més evident el tema de la maternitat.



L’art de Bernat evoluciona, però malgrat tot, la seva obra segueix girant al voltant d’uns quants eixos temàtics, tots ells molt relacionats amb la natura. Pel que fa a la gamma de colors, sobre una base de colors primaris en cada obra fa una combinació diferent.



Un altre dels elements habituals en els seus quadres és un arbre, que no és un arbre mort, sinó més aviat un arbre sense fulles que espera també el seu ressorgiment.

A més dels quadres, en l’exposició també hi ha punts de llibre, peces en les quals l’autor ja fa molts anys que hi està treballant. Aquesta mostra, que es pot visitar fins el 17 de febrer col·labora amb la fundació Badalona Contra el Càncer i amb el grup de suport a l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat