Botó Contacta amb Badaweb

Els esculls de corall centren la conferència d’aquest vespre del cicle Retalls de Mar

Publicada: 26.01.2006Secció: Medi Ambient

Mikel Becerro, Doctor en Biologia del Centre d’Estudis Avançats de Blanes serà l’encarregat de parlar d’aquests ecosistemes molt rics i amb una gran diversitat d’espècies. En aquests moments, els coralls es troben amenaçats per diversos factors, tant per l’impacte directe de l’activitat humana com per amenaces globals, com el canvi climàtic.



La conservació i ús sostenible dels esculls de corall és essencial per a moltes poblacions costaneres, ja que depenen dels recursos associats a aquests ecosistemes com a font d’ingressos. Malgrat la seva importància, la degradació dels esculls de corall continua en augment. En els darrers 30 anys, hi ha molts exemples de comunitats que han passat d’estar dominades per coralls a estar dominades per algues.



L’objectiu de la xerrada és sensibilitzar l’opinió pública de la importància dels esculls de corall i presentar una visió general del seu estat i de les amenaces a les que es veuen sotmesos. La conferència, que té lloc a la sala d’exposicions de l’Escola del Mar, comença a les set de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat