Botó Contacta amb Badaweb

Pintura cubista al passadís de l'art d'El Carme

Publicada: 25.01.2006Secció: Exposicions

Els colors i les línies són els protagonistes de l’exposició que acull el passadís d’art del centre Sociosanitari El Carme de Badalona. El pintor resident a Badalona Patrocinio Ros és l’autor d’aquesta quinzena de quadres inspirats en vivencies personals.



Ros, nascut a Tarragona, va començar a dibuixar a d’adolescència i la seva producció supera els 200 quadres. Les obres que s’exposen al Passadís d’art són una mostra de la seva obra més recent. El seu estil es podria definir com cubista i destaca la presència del negre, el vermell i el blau com a color principals de la seva obra.



Les exposicions del Passadís d’Art del Centre Sociosanitari del Carme tenen un tarannà solidari ja que els fons recaptats amb la venda de les obres han servit per finançar, respectivament projectes de les ONG Famílias Unidas i Associació Ciutadana AntiSida de Catalunya. L’exposició de Patrocinio Ros es pot veure fins el mes de març.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat