Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Prop de 400 ciutadans de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma interposen denúncies per internet des que el cos dels Mossos

Prop de 400 ciutadans de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma interposen denúncies per internet des que el cos dels Mossos

Publicada: 20.12.2005Secció: Seguretat

Els que estan més a l’aguait de les noves tecnologies i fins i tot les utilitzen per adreçar-se als cossos policials són els joves amb edats entre 18 i 29 anys. Prop de 150 d’aquests joves han denunciat per internet.

De les denúncies de la comarca recollides per internet, 237 han arribat a la comissaria de Mossos de Badalona, 25 a la de Sant Adrià i 105 a la de Santa Coloma. La resta de denúncies les ha recollit la guàrdia urbana d’aquestes poblacions, que treballa en xarxa amb el cos autonòmic.

Les sostraccions són el delicte més denunciat a través de la xarxa, seguit de la pèrdua d’objectes. En un percentatge menor hi ha els danys i els robatoris amb força a l’interior de vehicle. Les denúncies per internet ofereixen diversos avantatges tant als ciutadans com als Mossos d’Esquadra. Pel que fa als ciutadans, es facilita el poder fer el primer pas per fer una denúncia, ja que es pot fer des de casa nostra. Tot i així, aquesta denúncia s’ha de ratificar després personalment a la comissaria.



Tot i que encara són un percentatge reduït, les denúncies per internet han crescut des que es va posar en marxa aquest sistema el 2003. La web per poder fer aquestes denúncies és www.mossos.net.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat