Botó Contacta amb Badaweb

Membres de latin Kings i Ñetas es dirigeixen als Mossos de Santa Coloma per demanar ajuda

Publicada: 24.11.2005Secció: Seguretat

La comissaria de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet, és un dels indrets on membres de les bandes juvenils Latin Kings i Ñetas han anat cercant ajut per deixar-les. Una trentena de joves llatins, la majoria menors d’edat, han fet aquesta passa l’últim any per por a ser represaliats pels seus excompanys de banda. Tot i això, la policia autonòmica considera que s’està donant massa transcendència al tema de les bandes juvenils i demana calma als ciutadans.



Joves dels Latins i dels Ñetas també han cercat protecció a la comissaria de L’Hospitalet. El fet que recorrin a aquestes ciutats no és símptoma, segons Mossos, que hi hagi grups consolidats ja que són bandes que es mouen molt per tot l’àrea metropolitana. La manera que aquests joves surtin de les bandes sense majors conseqüències, és saber posar el temps i la distància entre el jove i la banda, per tal de no aixecar recels.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat