Botó Contacta amb Badaweb

Accident laboral al carrer Marià Benlliure

Publicada: 09.11.2005Secció: Successos

Un obrer ha resultat ferit aquest matí a dos quarts de nou en un accident laboral a les obres del clavegueram del carrer Marià Benlluire, al barri de Sistrells. Els Mossos d’Esquadra han informat que l’operari estava treballant amb martell percutor quan ha patit una descàrrega elèctrica, de la qual encara se’n desconeixen les causes. Segons els veïns, l’obrer duia guants de protecció, però vestia botes d’aigua que no aïllen la corrent elèctrica.

El ferit no es troba en estat greu i ha estat traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, per ser tractat de les cremades a les mans i a d’altres parts del cos.

L’oficina d’Inspecció de Treball de la Generalitat ha obert una investigació, en tractar-se d’un accident laboral on suposadament l’operari no duia les mesures de protecció adequades. Segons la policia autonòmica no s’ha registrat cap cas similar durant l’octubre a Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat