Botó Contacta amb Badaweb

LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA CREARÀ UN CAMPUS A SANT ADRIÀ DE BESÒS.

Publicada: 19.01.2000Secció: Societat

La Universitat Autònoma de Barcelona crearà un nou campus en el terme municipal de Sant Adrià de Besòs, molt a prop de Barcelona. Les entitats implicades ja han començat a signar un protocol d’intencions del qual només falta, per problemes d’agenda, la firma de l’alcalde de Barcelona, Joan Clos.



Tot i que encara no estan definides les característiques del nou Campus, hi ha la idea de crear tres eixos centrals, que passarien per les escoles universitàries especialitzades i instal.lacions de recerca bàsica i aplicada. També hi haurien activitats productives d’origen extern per les quals es busquen convenis amb empreses; i, per últim, serveis destinats a la comunitat d’usuaris.



El conveni marc que ha de permetre la posada en marxa d’aquest projecte ha estat signat ja pel rector de la Universitat Autònoma, Carles Solà; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Jesús Maria Canga; i la presidenta del Consell Comarcal del Barcelonès, i alcaldessa de Badalona, Maite Arqué.



La nova zona universitària, coneguda com a Campus de Llevant, tindrà les seves instal.lacions en un solar situat entre els carrers Llull i Taulat, molt a prop de la Ronda Litoral. Es tracta d’una superfície de més de 7 hectàrees amb un sostre edificable de 60.000 metres quadrats.



Segons el conveni, les administracions i l’Autònoma constituiran un grup de treball, coordinat per l’agència Barcelona Regional, per concretar criteris tècnics de la construcció d’equipaments universitaris i de centres d’activitats pel Fòrum 2.004.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat