Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Una família denuncia a la Guàrdia Urbana de Badalona per la suposada agressió contra la seva filla

Una família denuncia a la Guàrdia Urbana de Badalona per la suposada agressió contra la seva filla

Publicada: 27.10.2005Secció: Successos

Una família de Cornellà de Llobregat ha denunciat la guàrdia urbana de Badalona per la suposada agressió contra la seva filla, menor d’edat, a qui la policia hauria confós amb una altra jove que hauria participat en la pallissa a un guàrdia urbà a la plaça de la vila. Ens referim als fets del cap de setmana, on un grup de persones, tres de les quals estan detingudes, van suposadament agredir un policia local.

Segons explicacions de la noia, la mateixa nit l’agent agredit a la plaça de la vila la va identificar i va dir que no era ella qui havia participat en la baralla. De fet, la policia va detenir un altre menor que també va prestar declaració i va ser després lliurat als seus pares. La policia local ha deixat en mans del jutge l’esclariment del cas.

La policia ha detingut tres persones, a més del menor deixat en llibertat, i en busca una més implicada en els fets.publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat