Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Un menor està entre els presumptes autors de la pallissa a un policia local a la plaça de la Vila el cap de setmana

Un menor està entre els presumptes autors de la pallissa a un policia local a la plaça de la Vila el cap de setmana

Publicada: 26.10.2005Secció: Successos

El menor ha estat lliurat als seus pares després de prestar declaració. Hores d’ara, són tres els detinguts com a possibles agressors de l’agent, que es troba bé tot i la pallissa que el va deixar amb dues costelles trencades i contusions per tot el cos.

Recordem que l’agent, que feia torn de nit dissabte, hauria intentat dissuadir els detinguts quan aquest intentaven trencar un aparador a cops de pedra. Va ser aleshores quan aquests es van revoltar i el van tirar a terra per colpejar-lo.



Hores d’ara, la policia investiga si una cinquena persona pogués tenir alguna cosa a veure amb els fets. El ple municipal d’aquest dimarts ha aprovat per unanimitat la moció de condemna a aquesta agressió presentada pel grup municipal de Convergència i Unió. El consistori instarà al Ministeri de Defensa que prengui mesures disciplinàries contra els presumptes autors de la pallissa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat