Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La policia local de Santa Coloma de Gramenet ha prescintat una clínica ginecològica clandestina

La policia local de Santa Coloma de Gramenet ha prescintat una clínica ginecològica clandestina

Publicada: 24.10.2005Secció: Successos

La policia local de Santa Coloma de Gramenet ha prescintat una clínica ginecològica clandestina, situada al barri del Fondo i ha practicat tres detencions. En el moment de l’operació a la consulta hi havia una pacient que ha estat atesa pels serveis d’urgència i posteriorment trasllada i ingressada a l’Hospital de Can Ruti. Aquesta clínica, que entre d’alters intervencions també eralitzava avortaments, estava ubicada en un pis del carrer Valentín Escalas i només s’hi podia accedir amb una contrasenya. Els clients, en la seva pràctica totalitat dones d’origen xinès, coneixien la contrasenya a través del boca orella pel barri del Fondo. La mestressa de la clínica clandestina controlava l’accés des del menjador del pis, mitjançant un circuit tancat de videovigilància. El cap de la policia local de Santa Coloma, Roberto Jorge, ha confirmat a Ràdio Ciutat que els tres detinguts, d’origen xinès, no tenien cap tipus de titulació ni permís per realitzar aquestes activitats mèdiques



Els detinguts, que també prescrivien medicaments, estan acusats d’un delicte contra la salut pública. L’operació realitzada per la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra encara està oberta. Un cop s’hagi traduït del xinès la base de dades dels clients les autoritats sanitàries faran un seguiment dels casos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat