Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Aconseguir una construcció i una arquitectura sostenibles és l’objectiu de l’avantprojecte del decret d’ecoeficiència de la Generalitat

Aconseguir una construcció i una arquitectura sostenibles és l’objectiu de l’avantprojecte del decret d’ecoeficiència de la Generalitat

Publicada: 21.10.2005Secció: Medi Ambient

Un decret que està previst que s’apliqui a partir de l’estiu vinent i que pretén que tots els edificis puguin aplicar criteris que tinguin cura del medi ambient. Els objectius d’aquest decret els ha explicat el conseller Salvador Milà en unes jornades sobre les energies renovables i la seva aplicació en els negocis. Tot plegat, en el marc de la segona mostra d’energia solar i Eficiència Energètica de Badalona. Les jornades han servit per desmentir la idea que l’aplicació de les energies renovables suposa un cost afegit. S’estima que en 10 anys les energies renovables s’utilitzaran amb tota normalitat.



Les jornades sobre les oportunitats de negoci amb les energies renovables també han servit per fer un balanç dels primers dos anys de l’entrada en vigor de l’ordenança solar a Badalona. Una ordenança que obliga a incorporar sistemes de captació d’energia solar per a usos tèrmics a tots els edificis de nova construcció o bé aquells que es rehabilitin en un grau mitjà o alt.



La condició per als habitatges que s’han de rehabilitar és que han de tenir un consum energètic diari per aigua calenta superior als 5,6kwh/dia. Un consum que en els cas de les llars suposa que hi visquin un mínim de 2 persones i en el cas de les empreses que hi hagi un mínim de 10 treballadors.

En aquests dos anys 1600 habitatges de Badalona ja han aplicat aquesta ordenança, recordem pionera a l’estat espanyol.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat