Botó Contacta amb Badaweb

Un curs ensenya submarinisme adaptat per a persones amb discapacitats físiques

Publicada: 18.10.2005Secció: Esports

Endinsar-se en una piscina o en el mar permet que qualsevol persona pugui moure’s amb tota llibertat, fins i tot si es pateix alguna discapacitat física. Això és precisament el que permet el submarinisme adaptat. Una experiència esportiva però també lúdica que arriba a Badalona i que se’n poden beneficiar qualsevol persona que tingui una certa autonomia.



La inexistència de barreres físiques dins l’aigua fa que el submarinisme es converteixi en un esport gratificant per les persones amb mobilitat reduïda. Demostrar que gaudir del lleure i fer esport és possible amb aquesta disciplina és un dels objectius dels cursos de submarinisme adaptat. Les persones que ho vulguin ho podran comprovar en el bateig de submarinisme adaptat que es farà el proper diumenge a la piscina municipal de Sistrells. L’organitzador d’aquest bateig de submarinisme adaptat, Albert Font, ha ressaltat la importància de deslliurar-se de la cadira de rodes durant una estona.



El de Badalona és un dels primers ajuntaments de Catalunya que organitza aquesta activitat. Una iniciativa que vol ser l’exemple del compromís de la ciutat d’adoptar polítiques actives de suport a la població més vulnerable i facilitar-ne la seva integració. Després del dia 23, l’experiència a Badalona es tornarà a repetir el 13 de novembre. La inscripció està subvencionada, de manera que els participants només hauran d’abonar 30 euros.

L’objectiu de la Regidoria de Drets Civils és que aquesta sigui una proposta de futur, que arribi a configurar una oferta d’activitats relacionades amb el mar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat