Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut debuta aquest vespre a dos quarts de nou contra el Hapoel Galil Elyon en la FIBA Cup

El DKV Joventut debuta aquest vespre a dos quarts de nou contra el Hapoel Galil Elyon en la FIBA Cup

Publicada: 11.10.2005Secció: Esports

El DKV Joventut aixeca el teló en la competició europea aquest vespre contra el Hapoel de Jerusalem. En la nova competició hi ha 32 equips en vuit grups de quatre equips cadascun amb conjunts com el Dynamo Sant Petesbrug, el Cholet, el Zadar, el Colònia, el Nancy, el PAOK, el Maroussi, l’Slask Wroclaw polonès –un dels favorits-, el Telekom Bonn o el Gran Canària. Els verd-i-negres formen part del grup H juntament amb el Hapoel Galil Elyon, Dynamo Moscow Region i el Gravelines francès, rival de la Penya fa dues temporades a la copa ULEB.

Els dos primers classificats passaran a la següent ronda i teòricament la Penya no hauria de tenir problemes per acabar entre els dos millors.El dkv joventut afronta aquesta competició com una decisió de club ja que a la FIBA Cup els equips que hi tenen dret per classificació s’hi han d’inscriure. Tot i el poc interès que té aquesta competició ajudarà a que la Penya no se li faci llarga la setmana ja que hi haurà dos partits. I d’altra banda, també fa que el Joventut continuï treient el cap a Europa i l’equip es pugui anar acoblant en competició oficial. Després d’aconseguir el títol de la lliga catalana Aíto pot recuperar avui a Marcelinho Huertas que porta dues setmanes lesionat. Qui segur que no hi serà és Robert Archibald.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat