Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana intensifica les seves tasques a l’estiu no només a la platja

Publicada: 11.10.2005Secció: Seguretat

També la muntanya ha comptat durant tres mesos amb un dispositiu especial que, entre d’altres qüestions, també ha detectat cotxes abandonats. En aquest cas, però, havien estat robats abans.

Entre els quatre vehicles robats que els agents van localitzar i retirar al mig de la muntanya hi havia un camió mig cremat. A més, van immobilitzar vuit vehicles més perquè circulaven per la zona sense els permisos per fer-ho.



Els agents han aixecat també vuit actes per encendre foc, conduir motocicletes i abocar residus a la muntanya. Han fet, a més, 29 informes que contemplen accidents d’usuaris de la muntanya i petits incendis, i tres atestats per fets delictius en dues masies i al Poblat ibèric de Can Boscà.



D’altra banda, la policia local ha realitzat durant l’estiu un control exhaustiu de persones indigents que viuen a la zona rural i un cens de les masies i cases de camp del terme municipal de Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat