Botó Contacta amb Badaweb

El Club de Futbol Badalona continua sense aconseguir guanyar a domicili.

Publicada: 10.10.2005Secció: Esports

En futbol, el Badalona en la seva visita al Nou Municipal de Santa Coloma, va caure derrotat per dos gols a zero. El partit va estar marcat per la rigorosa expulsió de Raül Calvo que al minut 34 de partit l’àrbitre el va enviar a la dutxa per doble amonestació. Els escapulats no estan passant per una bona ratxa de resultats ja que dels últims nou punts possibles només n’han sumat un.

A l’inici del partit els escapulats van començar dominant i ja al 2 Càmara va fer aquest xut que a punt va estar d’inaugurar el marcador. Però al 20 és va diluir el domini dels de Julià Garcia i els locals van aconseguir el primer gol mitjançant Lombardero. A partir d’aquí el Badalona ho va seguir intentant però al minut 34 va arribar la jugada determinant del partit. Raül Calvo, que pocs minuts abans havia vist targeta groga per una falta en la zona de mitjos, veia com l’àrbitre li ensenyava la segona després de determinar joc perillós aquesta lluita amb Gorka Pintado. Aquesta jugada va condicionar la resta del partit i més quan el dos migcentres del Badalona, Recio i Pons, estaven lesionats. La superioritat numèrica de la Grama es va notar especialment en el tram final de la primera part i ja al minut 42 va arribar el segon gol. Els locals van xutar una falta a la corona de l’àrea que va picar al pal i en el refús és el mateix Gorka Pintado qui se n’aprofita per establir el 2 a 0 que ja seria definitiu.

A la segona part el Badalona hauria pogut retallar diferències en el marcador com en aquesta ocasió de Raül Caballero. Però també la Gramenet hagués pogut augmentar el seu compte particular sobretot després d’un contraatac de Lombardero que encara tot sol al porter però en el xut final el fa massa creuat. Ja en els darrers minuts va ser Dani Martí qui després d’un còrner posa a prova el porter que aconsegueix refusar la pilota. La Gramenet amb la victòria es situa líder de la competició mentre que el Badalona en els últims tres partits només ha sumat un punt. De totes maneres en el partit d’ahir l’àrbitre va ser del tot decisiu. La propera cita dels escapulats serà dimecres en partit de Copa Federació contra el Sabadell. Julià Garcia podrà comptar amb Manel Martínez ja que el club avui mateix tramitarà la seva fitxa.