Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut va enfonsar el Barça en la final de la lliga catalana enmig d’un Palau Olímpic eufòric

El DKV Joventut va enfonsar el Barça en la final de la lliga catalana enmig d’un Palau Olímpic eufòric

Publicada: 10.10.2005Secció: Esports

Dos triples increïbles de Mumbrú van forçar la pròrroga i en el temps afegit un bàsquet de Rudy en l’últim segon tornava a posar la Penya el més amunt del bàsquet català.





El DKV Joventut va enlairar ahir el títol de la Lliga Catalana coincidint amb el 75è aniversari del club. Va ser un derbi que va tenir de tot, sobretot emoció. A 40 segons pel final la Penya perdia de sis punts però llavors va aparèixer Àlex Mumbrú que amb dos triples consecutius va portar la final a la pròrroga. En el temps afegit es va mantenir la igualtat sempre amb el Barça per davant. Però els errors blaugrana van permetre que s’arribés a l’última possessió amb la Penya un punt a sota i la possessió. Bennett va aguantar la pilota i va enviar una passada picada per Rudy Fernández que tallava per la zona i va clavar el bàsquet que va donar la victòria i el títol.



La final de la lliga catalana va tenir tots els ingredients que fan falta per viure un partit extraordinari. En un Palau Olímpic ple a vessar el Joventut va sorprendre tothom amb una sortida espectacular. Els d’Aíto estaven imparables en atac mentre que en defensa imposava la seva intensitat defensiva. La diferència en el marcador va començar a augmentar de forma alarmant i la Penya va atrapar 19 punts de renda. Tot pintava massa bonic però evidenment els blaugrana van reaccionar. La qualitat de la plantilla d’Ivanovic i sobretot d’un Juan Carles Navarro espectacular van acabar de capgirar el marcador. Només començar el darrer quart Thorthon posava el Barça per primera vegada per davant en el marcador. A partir de llavors igualtat màxima amb avantatges blaugrana i el trepidant desenllaç final. Badalona va tornar a vibrar amb la penya igual que la segona volta de la temporada passada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat