Botó Contacta amb Badaweb

Un incendi a VICORTE 97, S.L, alerta el veïns del Gorg

Publicada: 03.10.2005Secció: Successos

Es desconeixen les causes de l’incendi aquest dilluns al barri del Gorg en una empresa d’utensilis de tall del carrer Lleida. No hi ha hagut ferits però si un bon ensurt arran de la gran quantitat de fum que sortia del local on s’ha produït l’incendi.



Justament l’intensitat del fum va fer que a la zona s’apropessin passat el migdia fins a cinc vehicles dels bombers, que en menys de mitja hora van extingir les flames. El foc es produïa als baixos d’un edifici de tres plantes, al número 3 bis del carrer Lleida, on es troba l’empresa VICORTE 97, S.L. Es tracta d’una empresa que es dedica a la venda de serres i utensilis de tall.

Tot i els danys materials, que estan encara per quantificar, tot ha quedat en un bon ensurt per l’única treballadora que hi havia dins l’empresa i que es troba bé. L’empresa VICORTE 97 fa un any que funciona en aquest carrer de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat