Botó Contacta amb Badaweb

Els Mossos investiguen una xplosió en un inmoble del barri de la Morera

Publicada: 26.09.2005Secció: Successos

Els mossos d’esquadra investiguen una explosió que hi hagut aquest matí a Badalona al número 33 del carrer Prat de la Riba, al barri de la Morera. La policia creu que l’incident pot haver estat provocat, ja que han trobat la porta de l’edifici forçada.

La deflagració no ha provocat ferits però ha fet malbé la porteria de l’immoble. Els veïns han assegurat sentir olor de benzina als baixos tot just després de l’incident. Entre els veïns propers a l’immoble on hi hagut l’explosió hi ha els pares del president del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol. Això ha fet témer que es tractés d’una acció intencionada. El popular, ha lamentat l’incident i ha condemnat l’acció

La policia investiga les causes de l’explosió. Segons fonts policials, la porta de l’edifici estava forçada. Això ha fet descartar la hipòtesi de la fuita de gas com a presumpta causa de l’explosió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat