Botó Contacta amb Badaweb

El mar de Gerard Sala al Museu

Publicada: 23.09.2005Secció: Exposicions

El mar Mediterrani que tenim tan a prop és l’eix central sobre el qual gira la nova exposició del pintor i poeta Gerard Sala. La mostra acull una cinquantena de peces entre dibuixos, pintures i escultures que l’autor va crear entre el 1974 i el 2004. Al llarg d’aquests 30 anys el color blau sempre ha estat present en la seva obra, però és en aquestes peces sobre el mar, que pren un protagonisme especial. El recull de peces no respon a un intent de fer una mostra antològica, sinó que més aviat es tracta d’una retrospectiva sobre el mar. La inauguració va tenir lloc aquest dijous al Museu de Badalona, moment en què també es va aprofitar per presentar el catàleg, en el qual hi ha participat Rosa Mª Malet i Francesc Lleal en els textos. La poesia també hi té un lloc en l’exposició, ja que en diferents espais s’hi reprodueixen els versos de Gerard Sala.



Paral·lelament a la mostra s’han programat una sèrie d’activitats. Les tardes dels dijous es faran unes xerrades sobre la relació del mar amb la pintura, la literatura, la música o fins i tot la gastronomia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat