Botó Contacta amb Badaweb

El Sabadell, proper rival del Badalona

Publicada: 15.09.2005Secció: Esports

El Sabadell, pròxim rival del Badalona a la lliga, li porta molts bons records a Dani Martí arran del magnífic partit que va fer contra aquest conjunt la temporada passada. El migcampista, que ja s’ha refet d’una lesió al genoll, podria entrar a la convocatòria de Julià García per enfrontar-se de nou al equip arlequinat.



Dani Martí va fer el seu millor partit amb el primer conjunt escapulat contra el Sabadell. Va ser en el tram final de la temporada passada i gràcies als seus dos gols, el Badalona va aconseguir la salvació matemàtica. A més, a Dani Martí li’n van anul·lar un altre que podria haver suposat un espectacular hat-trick.

Martí encara té molt present aquell partit tres dies abans que el Sabadell torni a visitar l’avinguda de Navarra. El migcampista del Badalona encara no ha pogut entrar en cap convocatòria perquè ha tingut lesionat el seu genoll dret. Des de la graderia ha vist un equip que ha anat de menys a més.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat