Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Un autocar amb 5 alumnes de l’escola badalonina Pere Vergés i una professora s’ha accidentat aquest matí

Un autocar amb 5 alumnes de l’escola badalonina Pere Vergés i una professora s’ha accidentat aquest matí

Publicada: 15.09.2005Secció: Successos

Un autocar amb 5 alumnes de l’escola badalonina Pere Vergés i una professora s’ha accidentat aquest matí a la carretera d’Alella, a al carrer Amadeu I, del Masnou. La col·lisió ha estat a dos quarts de nou del matí. En el moment del xoc, el vehicle els conduïa a l’escola, ubicada al barri del Mas Ram de Badalona.

Els alumnes han resultat il·lesos després que el conductor li hagin fallat els frens del vehicle. Segons ha explicat la policia local del Masnou, l’autocar no circulava a molta velocitat quan han fallat els frens. El conductor ha realitzat diverses maniobres per intentar frenar el vehicle, fins que s’ha estavellat contra el número 31 del carrer Amadeu I. S’ha aixecat el dispositiu d’assistència per als menors que han quedat atrapats a l’autocar, així com per un vianant que hi havia a la zona. Els arquitectes municipals han inspeccionat l’edifici i per prevenció i seguretat l’han apuntalat.

En total han participat una dotzena d’agents de la policia local i dels bombers. A més, s’ha hagut de tallar l’accés de la carretera Nacional Dos en direcció Alella, així com la sortida d’Alella de l’autopista C31. Degut a l’hora punta en què s’ha produït l’accident, els agents han hagut de redistribuir el trànsit.

Cap a 2/4 d’11 s’ha retirat l’autocar i normalitzat la circulació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat