Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Francesc Fernández principal candidat a encarregar-se de la gestió de la Serralada de Marina i el litoral

Francesc Fernández principal candidat a encarregar-se de la gestió de la Serralada de Marina i el litoral

Publicada: 14.09.2005Secció: Medi Ambient

L’ecosocialista Francesc Fernández és el principal candidat a encarregar-se de la gestió de la Serralada de Marina i el litoral. Dos àmbits que es volen agrupar sota la regidoria delegada del medi natural.



Per Francesc Fernández tant la serralada de Marina com la platja s’haurien de tenir més presents a la ciutat. Segons el membre d’Esquerra Unida i Alternativa les administracions haurien de tenir el mateix compromís tant a l’hora de solucionar problemes a la serralada de marina com a la platja. El nomenament del nou regidor, que ve a substituir a Muntsa Niso, no es farà efectiva fins el ple municipal de finals d’octubre. No serà el primer cop, però, que Francesc Fernández viurà d’aprop una sessió plenària. En mandats anteriors, Fernández ha desenvolupat tasques com a secretari del grup d’Esquerra Unida i Alternativa.

Si aquest relleu es fa realitat, el grup municipal veuria augmentada la representació d’esquerra unida i alternativa, passant de tenir un regidor a tenir-ne dos, davant dels 3 d’iniciativa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat