Botó Contacta amb Badaweb

“L’enigma dels ibers” a Santa Coloma

Publicada: 08.09.2005Secció: Exposicions

En el marc de la festa major d’estiu, Santa Coloma inaugura “L’enigma dels ibers”. És el títol de l’exposició que ja es pot visitar al centre cultural Can Sisteré. La seva autora és Mihoko Ono i la mostra és fruit del treball d’investigació que ha estat fent al llarg dels últims anys.

Ono, japonesa d’orígen, fa ja 17 anys que viu a Santa Coloma. Els seus sòlids coneixements de tècniques artístiques i uns conceptes de bellesa heretats al llarg dels seus viatges pel mediterrani desemboquen en un deliri per la cultura iber que es mostra en aquesta exposició.

En les pintures de “L’enigma dels ibers” s’hi poden resseguir els rastres de la cultura ibera, en les formes, en els traços i en els colors. Però també hi ha peces que barregen la cultura japonesa amb aquesta altra tan mediterrània.



L’exposició romandrà oberta fins el proper 1 d’octubre al Centre Cultural Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet que només tanca els dilluns.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat