Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • 45 milions de metres cúbics d’aigua d'estalvi gràcies a les restriccions en l’aigua destinada al regadiu

45 milions de metres cúbics d’aigua d'estalvi gràcies a les restriccions en l’aigua destinada al regadiu

Publicada: 05.09.2005Secció: Medi Ambient

Les restriccions en l’aigua destinada al regadiu incloses en el decret de sequera de la Generalitat s’han traduït en l’estalvi de 45 milions de metres cúbics d’aigua pel que es refereix a l’àmbit del Delta del Llobregat. Badalona és una de les ciutats que s’abasteixen de l’aigua procedent d’aquesta zona.



Quan el decret de sequera sigui insuficient per garantir els mínims d’aigua a les llars catalanes, s’hauran de dur a la pràctica les mesures de l’anomenat decret d’emergència. Aquest s’ha d’aprovar a la Generalitat el 20 d’aquest mes. De posar-se en marxa ales mesures del decret, els ciutadans ho notaríem a les nostres cases.

L’Agència Catalana de l’Aigua, l’ACA, ha d’aprovar aquest divendres el decret en el seu consell d’administració, abans que el document passi a mans de la Generalitat. Els municipis tindran l’última paraula a l’hora de decidir com i quan es duen a terme aquestes mesures. Tot depèn de les pluges a curt termini, tota una incertesa a la conca mediterrània segons els meteoròlegs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat