Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • 7 persones de nacionalitat paquistanesa a Badalona com a presumptes autores d’un delicte contra la propietat intel·lectual

7 persones de nacionalitat paquistanesa a Badalona com a presumptes autores d’un delicte contra la propietat intel·lectual

Publicada: 20.07.2005Secció: Seguretat

Els mossos d’esquadra han detingut set persones de nacionalitat paquistanesa a Badalona com a presumptes autores d’un delicte contra la propietat intel·lectual.

Segons fonts dels mossos d’esquadra, aquestes detencions desarticulen una banda que operava a Badalona i a la resta de l’entorn metropolità que es dedicava a la pirateria informàtica. Les mateixes fonts apunten que la banda disposava de suport informàtic per falsificar amb capacitat industrial còpies musical en forma CD i cinematogràfiques en format DVD destinades al top manta.

Els mossos han intervingut en la mateixa operació més de 8 mil còpies falses destinades al consum domèstic que anaven a ser venudes durant l’estiu a les platges catalanes.

Es calcula que el valor econòmic d’aquest material falsificat al mercat és 110 mil euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat