Botó Contacta amb Badaweb

S'apropa una forta onada de calor

Publicada: 13.07.2005Secció: El temps

L’Institut Nacional de Meteorología ha advertit de l’arribada immediata d’una onada de calor procedent d’África que provocarà una pujada espectacular de les temperatures. El calor es farà notar sobretot aquest proper cap de setmana. En aquest sentit, els Departament d’Interior i Medi Ambient de la Generalitat han advertit que el risc d’incendis forestals augmentarà en els propers dies. Per aquest motiu, s’ha demanat als ciutadans que extremin la precaució per evitar que es declarin focs.

La Generalitat ha demanat als ciutadans que quan visitin zones forestals no deixin restes en el bosc, ni tampoc encenguin coets ni focs artificials. A més, es demana trucar al número 112 en cas de veure una columna de fum.

Per altra banda, es recomana a tothom que evitin exposar-se massa al sol i fer esforços físics en les hores centrals del dia. Per evitar els estralls de la calor, cal beure molt líquid, a poder ser no molt fred, i buscar espais d’ombra amb corrent d’aire. Pel que fa als aires condicionats, no són recomanables per a les persones amb problemes respiratoris.




publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat